Bets10 Soru / Cevap Arama Motoru

9 Şubat 2017 Perşembe

Bets10 Belge İşlemleri

Bets10 Belge işlemleri

Bets10 Belge İşlemleri

Bets10 belge işlemleri için kesinlikle hassas davranmanız gerekmektedir. Çünkü belgelerinize Bes10 hesabınızda biriktirdiğiniz paraları daha sonraki dönemlerde çekerken ihtiyaç duyabilirsiniz. Hesabınızın onay işlemi için öncelikle para yatırma tekniklerinden birini kullanarak hesabınıza para yatırdıktan sonra Bets10 hesabınızın onaylanabilmesi için gereken birkaç belge bulunmaktadır. Bu belgeler adres, kart ve kimlik onayıdır. Bu belgeleri tamamlamanız kesinlikle her şeyden önemlidir. Çünkü bu belgelerin istenmesindeki asıl amaç adil ve yasal bir oyun ortamı oluşması
amaçlanmaktadır. Güvenilir bir ortamda oyun oynamak isteyen tüm kullanıcılar için bu belgeler lisans anlaşmalarının gereğidir ve kesinlikle tamamlanması gerekmektedir.

Bets10 Adres ve Kimlik Onayı

Adres ve Kimlik onayı Bets10 belge gönderirken hesabınızın doğru bir şekilde onaylanmasını sağlayabilmek için bu belgelerin gönderim şekillerinin para yatırma metotlarınıza göre değişim gösterdiğini bilmeli ve para yatırma türünüze uygun gönderim şeklini tercih etmelisiniz. Öncelikle Bets10 hesabınızın onaylanabilmesi için gerekli olan belgelerin ilki kimlik onayıdır.  Kimlik onayının yapılmasının amacı Bets10’a kayıt olurken vermiş olduğunuz bilgilerin doğrulanması için gerekmektedir. Bu neden ile kayıt esnasında kesinlikle doğru bilgileri vermeniz önerilmektedir. Aksi takdirde verdiğiniz yalan bilgiler kimlik onayı esnasında anlaşılacak ve hesabınız kapatılacaktır.

Bets10 Onay işlemi gerçekleştirmeniz için 3 farklı seçenek bulunmaktadır. Bunlar; nüfus cüzdanı, ehliyet ve pasaport olarak belirlenmiştir. Bu seçenekler arasından istediğinizi tercih ederek onay işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızın onaylanması için istenilen diğer belge ise adres onayı işlemidir. Adres onayının istenmesinin ana sebebi Malta Şans Oyunları İdaresi’nin getirmiş olduğu yükümlülükten kaynaklanmaktadır. İdare’nin almış olduğu karar nedeni ile Bets10 kullanıcılarının adreslerini belirtilen belgeleri göndererek adreslerini doğrulamaları istenmektedir.

Bets10 belge işlemleri için hesabı açan kişinin adına düzenlenmiş veya gönderilmiş bir fatura ikinci bir onay olarak karşınıza gelmektedir. Fatura elektrik, su ve doğalgaz gibi evinize adınıza açtırdığınız herhangi bir fatura olabilir. Kredi kartınızın ekstresi ve ikametgah adresinizi belge olarak göndermeniz gerekmektedir. İkametgâh adresinizi alacak zamanınız yok ise e- devlet üzerinden giriş yaparak ekran görüntüsünü de gönderebilirsiniz. Hesabınızın onaylanabilmesi için son talep ise kart onayıdır. Kart onayının amacı ise hesaba para aktarımı yapılan kredi kartının ya da banka kartının hesap kullanıcısı ile aynı kişi olup olmadığının kontrolü açısından son derece önemlidir. Kullanılan kartın size ait olduğunu kanıtlayabilmeniz için ise kullandığınız kartın kopya ve ekstresini göndermeniz gerekmektedir.  Şu makalemizde hangi belgelerinizi göndermeniz gerektiğine dair resimli anlatım bulabilirsiniz.

Bets10 Hesap Onayı Neden Gerekli?

Bets10 hesap onayı sizleri daha güvenilir bir ortamda oyun oynayabilmek amacıyla istenmektedir. Aksi taktir de sitenin bu kadar farklı ve güzel oyunlarından kazanmış olduğunuz miktarları siteden talep ederken dahi hiçbir problem yaşamadan hesabınıza aktarabilmek için hesabınızın onaylı olmasının avantajını yaşarsınız. Pek çok bahis sitesinde maalesef bu tedbirler alınmadığı için oyuncular büyük problem yaşamaktadır. Bets10 her ne kadar ülkemizde sürekli adres değişimi yapmak zorunda olsa da kullanıcılarını hiçbir zaman mağdur etmemesi ile anılmaktadır. Bu yüzden kesintisiz hak için bets10 belge işlemleri adımlarını tamamlayınız.

Faydalı makaleler:

BBuraya tıklayarak > bets10 fan sitesini mutlaka ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukardai bilgi yetersiz geldiyse, lütfen aşağıdaki soru formundan sorunuzu bırakın hızlı bir şekilde cevap verelim.