Bets10 Soru / Cevap Arama Motoru

11 Ekim 2011 Salı

Bets10'da Ne Tür Bonuslardan Faydalanabilirim


Bets10'da Ne Tür Bonuslardan Faydalanabilirim?

1. İlk Para Yatırma Bonusu
Bets10 tüm yeni müşterilerini İlk Para Yatırma bonusu ile karşılar. Örneğin ilk para yatırma işleminizde 50 TL ye kadar %100 bonus alabilirsiniz.
Hesabına 50 TL yatırıp 100 TL ye kadar %100 Bonustan faydalanmak isteyen bir müşterimiz, 50 TL lik para yatırma işlemi için 50 TL bonus alacaktır.
Bonusunuzu çekmeden önce Bonus Kuralları altında belirtilen miktarda çevirmeniz gerektiğini lütfen unutmayınız.

2. Para Yatırma Bonusu
İlk Para Yatırma bonusları dışında Bets10 müşterilerine zaman zaman para yatırma bonusları sunmaktadır. Bu bonuslar prensip olarak İlk Para Yatırma Bonsuları ile aynıdır. Hesabınıza yatıracağınız belirli bir miktar karşılığı belirli bir yüzde bonus hesabınıza yatırılacaktır.

Para yatırma bonusları müşterilerimize çeşitli yollarla duyurulabilir. Bunlardan bir tanesi e-posta yolu ile duyurmaktır bu nedenle lütfen e-posta adresinizin güncel olduğundan emin olunuz.

Bets10 bonus duyurularında belirtilen Bonus geçerlilik tarihinden sonra yapılan bonus taleplerini geri çevirme ve bonusu iptal etme hakkını saklı tutar. Bets10 Bonus e-postalarının ulaşmaması ve müşterilerimizin Bonustan geç haberdar olması konusunda sorumluluk kabul etmez.

2 yorum:

Yukardai bilgi yetersiz geldiyse, lütfen aşağıdaki soru formundan sorunuzu bırakın hızlı bir şekilde cevap verelim.